Billink


Achteraf betalen. Koop/ bestel/ plaats nu online uw order - betaal pas over 14 dagen zonder extra kosten aan Billink

Met Billink is het mogelijk om uw online aankoop/ order achteraf te betalen. Nadat u het product, uw gerepareerde bril e.d. heeft ontvangen ontvangt u namens Billink een betaalverzoek en heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te betalen.
Het kan voorkomen dat u dit verzoek eerder ontvangt dan uw bestelling door vertraging tijdens het transport of door de reparatie. U kunt dan contact opnemen met Brilreparaties Nederland voor meer informatie over de levering/ betaling van uw bestelling.
Als u kiest voor de achteraf betaalmethode ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur/ betaalverzoek wordt per mail verstuurd. De betaling hiervan dient u daarna binnen 14 dagen niet aan Billink te voldoen.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een snelle kredietcheck plaats.
Deze check kijkt of u in aanmerking komt om achteraf te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer.
Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Billink, dan dient u het bedrag in het vooruit aan Brilreparaties Nederland over te maken.
Om gebruik te kunnen maken van Billink, dient u 18 jaar of ouder te zijn en u dient in Nederland te wonen.