GLASBRIL MONTUUR

ALGEMENE  INFO !
  1. Schade aan goederen die ter reparatie en/of andere behandeling worden aangeboden en die gezien hun leeftijd een verhoogd risico voor schade met zich meebrengen komen voor risico van de aanbieder.
  2. Breuk van kunststof/ acetaat monturen is vaak wel weer te lassen, maar de las blijft een zwakke plek, er wordt ook geen garantie op een dergelijke reparatie gegeven.
  3. Indien het geen acetaat materiaal betreft, maar OPTX, Optyl, hard plastic ed. materialen betreft is lassen niet mogelijk.
  4. Titanium is prima te lassen, Beta titanium is redelijk goed lasbaar, maar Flex- of Air titanium is niet of zeer slecht lasbaar.
  5. Reparatie aan een Flex- of Air Titanium bril is zonder garantie.
  6. Buffelhoorn is ook NIET te repareren indien het een materiaalbreuk betreft, buffelhoorn is namelijk een natuurproduct en geen kunststof/ acetaat. Polijsten van buffelhoorn is wel mogelijk.
  7. Indien een in kleur gelakt montuur of object voor een lasreparatie wordt aangeboden zal de laklaag op de lasplek verbranden. Anders dan bij transparante kleurcoatingen zijn dekkende RAL kleuren redelijk goed te herstellen. Voor het uiteindelijke lakresultaat en/of duurzaamheid hiervan zijn wij niet aansprakelijk te stellen.

Door het plaatsen van een bestelling of order via onze sites gaat u met bovenstaande punten akkoord

Kijk onder de groep `Diverse Opdrachten` voor nog meer werkzaamheden.