Home     Nastelbare opgekitte RVS neuspadsteunen monteren
Nastelbare opgekitte RVS neuspadsteunen monteren

Nastelbare opgekitte RVS neuspadsteunen monteren


Twee stelbare neuspadsteunen monteren op een kunststof acetaat montuur€ 32.00
Keuze neuspads*

Extra reserve pads*

Artikelcode: KS-A209.595


 • Productinformatie

Montuur (nog) zonder metalen neuspadsteunen

Kunststof en nylon monturen bepalen nog steeds het modebeeld van nu.
Groot, klein, bont of in een rustige unikleur, ze zijn verkrijgbaar in oneindig veel varianten.
Maar helaas passen deze moderne monturen niet op iedere neus. In tegenstelling van metalen monturen beschikken deze monturen helaas veelal niet over individueel instelbare neuspads en zijn daardoor niet of nauwelijks aanpasbaar.

Enkele kenmerken van een niet goed passend en slecht zittend kunststofmontuur:
 • Steeds de bril weer omhoogdrukken vanwege het afzakken van het montuur;
 • Drukplekken op de neus;
 • De bril zit te laag op de neus, de drager kijkt steeds tegen de bovenrand van het montuur aan;
 • Door dat de bril te veel zakt is het leesgedeelte bij multifocale glazen onbereikbaar en kunt u slecht lezen;
 • De bril zit te dicht op het gezicht waardoor de glazen steeds beslaan en vettig worden;
 • De standaard vaste neuspads zitten op een verkeerde plek, en hadden voor een goede passing hoger of lager geplaatst moeten zijn.
Door deze of andere problemen verliest u snel het plezier aan uw bril.


De oplossing!
Door onderstaande (edelmetalen) RVS neuspadsteunen aan de bril te laten monteren krijgt de bril een veel betere pasvorm en is ook af te stellen naar de vorm en grootte van uw neus.
Het op deze pagina aangeboden model is een fraai onopvallend subtiel model welke in een transparant acetaat 'blokje' zijn samengevat die we middels speciale acetaat smeltlijm aan het acetaat montuur verlijmen.
Er hoeven in tegenstelling tot andere systemen géén gaatjes in de bril te worden geboord, waardoor er géén verzwakking van de neusbrug optreedt.
Door deze methode zijn ook extra dunne acetaat monturen welke ongeschikt zouden zijn voor de inpers-steunen (die we ook op onze site aanbieden) toch te voorzien van neuspadsteunen.

Vanwege het acetaat materiaal van het smeltblokje en de speciale acetaatlijm zijn deze pads het meest geschikt voor acetaat monturen.
Op overige montuurmaterialen zoals plastics, kunststoflegeringen e.d. kunnen deze pads ook worden gemonteerd, maar dan worden deze steunen niet versmolten met acetaatlijm maar met cyanoacrylaat lijm aan de bril verlijmd, wat een harde en daardoor minder sterke verbinding geeft.
 
Levering
De levering bestaat uit: montage+ twee neuspadsteunen en de bijbehorende PVC schroef-neuspads.

Optionele neuspads
In plaats van de standaard PVC kunt u optioneel kiezen voor anti-slip siliconen of allergievrije neuspads van grijs Titanium of transparant glas.

Onze werkwijze
 • U stuurt ons de complete bril inclusief de brillenglazen, wij demonteren na ontvangst -om beschadigingen te voorkomen- allereerst de brillenglazen
 • Dan kijken we of de door u gekozen neuspad systeem geschikt is voor de bril
 • Vervolgens worden de bestaande (kunststof of nylon) neuspads weggefreesd, en daarna word de hierdoor ontstane ruwe plek geschuurd en gepolijst zoals ook de rest van de bril is afgewerkt..
 • Nu worden de beide neuspadsteunen aan het montuur versmolten met speciale lijm en daarna worden de gewenste neuspads geplaatst.
 • De montage is geheel handmatig. Er kunnen hierdoor kleine verschillen in de montage symmetrie voorkomen waaraan helaas niet is te ontkomen. Hier valt niet over te reclameren.

De neuspadsteunen zijn vanwege het RVS materiaal nastelbaar, en de neuspads zijn achteraf door uzelf wisselbaar voor andere maten, modellen en materialen.