Home    DIVERSE OPDRACHTEN   Ptosis Ooglidsteun  Ptosis standaard metalen ooglidhefsteun leveren en monteren
Ptosis standaard metalen ooglidhefsteun leveren en monteren

Ptosis standaard metalen ooglidhefsteun leveren en monteren


1 standaard ooglidsteun plaatsen op een brilmontuur€ 22.00
Keuze

Artikelcode: P-OLS


  • Productinformatie

Ooglid hefsteun voor metalen of kunststof montuur (Ptosis steun)
Deze vaste steun wordt middels soldering aan de bovenrand van een metalen montuur geplaatst om het zakkende ooglid open te houden, solderen gaat middels hitte waardoor eventuele lak of kleurcoatingen plaatselijk verbranden*
Het is ook mogelijk om de steun aan de achterkant van een kunststof montuur te bevestigen middels de twee voetjes welke dan eerst aan de beugel worden gesoldeerd, mits de montuurrand voldoende breed is.
De steun wordt na de montage eventueel met acryllak op een bij het montuur passende kleur gebracht en met een antiallergie coating afgelakt.

* Solderen of lassen verbrandt de aanwezige lak en kleurcoating, deze zal door ons zo goed mogelijk weer op kleur worden gebracht maar blijft zichtbaar. Wij zijn hier niet aansprakelijk voor te stellen, een zilver of goudkleurig montuur zonder kleurlaag geniet daarom ook de voorkeur.
Indien u een order plaatst gaat u hiermee akkoord.Geef wel de plaats van montage en de gewenste diepte van de steun(en) aan ons door, zie onderstaand voorbeeld