Brilreparaties Nederland

Afstelbare opgekitte PITARM-RVS neuspadsteunen

Twee stelbare neuspadsteunen monteren op een kunststof acetaat montuur

Afstelbare opgekitte PITARM-RVS neuspadsteunen
Afstelbare opgekitte PITARM-RVS neuspadsteunen
Afstelbare opgekitte PITARM-RVS neuspadsteunen
30.00 Inclusief BTW *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeKS-PITARM
5 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
Acetaat montuur (nog) zonder metalen neuspadsteunen

Kunststof en nylon monturen bepalen nog steeds het modebeeld van nu.
Groot, klein, bont of in een rustige unikleur, ze zijn verkrijgbaar in oneindig veel varianten.
Maar helaas passen deze moderne monturen niet op iedere neus. In tegenstelling van metalen monturen beschikken deze monturen helaas veelal niet over individueel instelbare neuspads en zijn daardoor niet of nauwelijks aanpasbaar.
Montage middels deze PITARM neuspadsteunen geeft geen enkele verzwakking aan het montuur, omdat er niet in de bril geboord of geschroefd hoeft te worden.
Deze steunen zijn perfect geschikt voor toepassing op acetaat brillen, en minder voor gebruik op houten, nylon e.a. hard kunststof materialen.

Enkele kenmerken van een niet goed passend en slecht zittend kunststofmontuur:
 • Steeds de bril weer omhoogdrukken vanwege het afzakken van het montuur;
 • Drukplekken op de neus;
 • De bril zit te laag op de neus, de drager kijkt steeds tegen de bovenrand van het montuur aan;
 • Door dat de bril te veel zakt is het leesgedeelte bij multifocale glazen onbereikbaar en kunt u slecht lezen;
 • De bril zit te dicht op het gezicht waardoor de glazen steeds beslaan en vettig worden;
 • De standaard vaste neuspads zitten op een verkeerde plek, en hadden voor een goede passing hoger of lager geplaatst moeten zijn.
 • Door deze of andere problemen verliest u snel het plezier aan uw bril.


De oplossing!
Door onderstaande (edelmetalen) RVS neuspadsteunen aan de bril te laten monteren krijgt de bril een veel betere pasvorm en is ook af te stellen naar de vorm en grootte van uw neus.
Het op deze pagina aangeboden model is een fraai onopvallend subtiel model welke in een transparant acetaat 'blokje' zijn samengevat die we middels speciale acetaat smeltlijm aan het acetaat montuur verlijmen.
Er hoeven in tegenstelling tot andere systemen géén gaatjes in de bril te worden geboord, waardoor er géén verzwakking van de neusbrug optreedt.
Door deze methode zijn ook extra dunne acetaat monturen welke ongeschikt zouden zijn voor de inpers-steunen (die we ook op onze site aanbieden) toch te voorzien van neuspadsteunen.

Vanwege het acetaat materiaal van het smeltblokje en de speciale acetaatlijm zijn deze padsteunen alleen geschikt voor acetaat monturen.
Op overige montuurmaterialen zoals plastics, kunststoflegeringen e.d. kunnen deze pads eventueel ook worden gemonteerd, maar dan worden deze steunen niet versmolten met acetaatlijm maar met cyanoacrylaat lijm aan de bril verlijmd, wat een harde en daardoor minder sterke verbinding geeft.
 
Levering
De standaard aflevering bestaat uit: montage+ twee neuspadsteunen en de bijbehorende PVC schroef-neuspads.

Optionele neuspads
In plaats van de standaard PVC kunt u optioneel kiezen voor anti-slip siliconen of allergievrije neuspads van grijs Titanium of transparant glas.


Onze werkwijze
 • U stuurt ons de complete bril inclusief (bij voorkeur exclusief) de brillenglazen, wij demonteren na ontvangst -om beschadigingen te voorkomen- allereerst de brillenglazen indien aanwezig.
 • Dan kijken we of de door u gekozen neuspad systeem geschikt is voor de bril
 • Vervolgens worden de bestaande (kunststof of nylon) neuspads weggefreesd, en daarna word de hierdoor ontstane ruwe plek geschuurd en gepolijst zoals ook de rest van de bril is afgewerkt.
 • Deze montage is definitief, wilt u ze naderhand weer verwijderen dan heeft de bril geen neuspads meer.
 • Nu worden de beide neuspadsteunen aan het montuur versmolten met speciale lijm en daarna worden de gewenste neuspads geplaatst.
 • De montage is geheel handmatig. Er kunnen hierdoor kleine verschillen in de montage symmetrie voorkomen waaraan helaas niet is te ontkomen. Hier valt niet over te reclameren.

De neuspadsteunen zijn vanwege het RVS materiaal nastelbaar, en de neuspads zijn achteraf door uzelf verwisselbaar voor andere maten, modellen en materialen.
U ziet al op de afbeelding dat door het plaatsen van deze neuspadsteunen de bril verder van het gezicht af komt te staan. Door gebruik te maken van grotere of kleinere neuspads en de bril af te (laten) stellen naar de vorm van de neus moet een goed passende bril het uiteindelijk resultaat worden.  Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
02-06-2020
Heb nu een fijne aangepaste bril
Vond dit bedrijf na lang zoeken, mijn kunststof nieuwe bril zat niet goed, te dicht op min gezicht waardoor hij steeds tegen mijn wangen en wenkbrauwen aankwam, altijd vettige glazen hierdoor, toen hij ruimer was afgesteld gleed hij steeds af. Er is een neusbrug geplaatst door dit bedrijf en alle problemen zijn voorbij. Ook zeer snelle terug levering, ik beveel dit bedrijf aan.
Heel erg bedankt!